Πλημμυρισμένοι δρόμοι, κατολισθήσεις και διακοπές στην κυκλοφορία συνθέτουν την εικόνα στη Σκιάθο, όπου η ασταμάτητη βροχόπτωση έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις.

Η Αστυνομία απαγόρευσε από τις 13:30 σήμερα, Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, την κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο Σκιάθου–Κουκουναριών, από την περιοχή «Ακρόπολη» έως τις Κουκουναριές, καθώς και στις κάθετες δευτερεύουσες οδούς.
Στην απόφαση επισημαίνονται ιδιαίτερα οι περιοχές Βασιλιάς, Αχλαδιές, Αγία Παρασκευή και Τρούλος. Η απαγόρευση θα ισχύει μέχρι να σταματήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα και να αποκατασταθούν οι συνθήκες ασφαλούς κυκλοφορίας.

Ο περιφερειακός και ο επαρχιακός δρόμος παραμένουν κλειστοί για λόγους ασφαλείας, ενώ κάτοικοι παραμένουν στα σπίτια τους λόγω των πλημμυρικών φαινομένων.
Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ που αναφέρεται στην ενημέρωση, τα έντονα φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν έως τις 17:00.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος