Φωταγώγηση της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης από το παράρτημα Μαγνησίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού διοργανώνει το παράρτημα Μαγνησίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (ΕΑΕ), την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 18:30, με τη φωταγώγηση του κτιρίου της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του παραρτήματος, Σωτήρης Ρουσογιάννης, ιατρός-χειρουργός, θα πραγματοποιήσει σύντομη ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, ενώ η γραμματέας του παραρτήματος, Ελένη (Λίλυ) Πουλτσίδη, οδοντίατρος, θα παρουσιάσει τις δράσεις και τους σκοπούς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, με στόχο την ευρύτερη ενημέρωση του κοινού της πόλης για το έργο της.

Τη μουσική πλαισίωση της εκδήλωσης θα αναλάβει το γυναικείο φωνητικό σύνολο «Καλλιστώ», υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Βάγιας Παπαγιαννοπούλου.

Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, το παράρτημα Μαγνησίας της ΕΑΕ συμμετέχει στην προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, αναδεικνύοντας τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης ενημέρωσης. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος