Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 18χρονος που καταγγέλθηκε από τη σύντροφό του για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση ζώου

Ελεύθερος αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 18χρονος που είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από καταγγελία της συνομήλικης συντρόφου του για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης του σκύλου τους.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για βασανισμό ζώου συντροφιάς κατ’ εξακολούθηση, ενώ διώκεται επιπλέον για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή και παράνομη βία.

Η καταγγελία που οδήγησε στη σύλληψή του αφορούσε επεισόδια κατά τον τελευταίο μήνα, με άσκηση βίας, ενώ επιπλέον ο νεαρός φέρεται – κατά την ίδια καταγγελία – να απείλησε πως θα πνίξει τον σκύλο τους, χρησιμοποιώντας τον ως μέσο εκφοβισμού της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 18χρονος δεν αποδέχθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Αποφασίστηκε τελικώς να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικό όρο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος