Με πολλά νέα στοιχεία θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Περισσότερες πληροφορίες έδωσε ο δημοσιογράφος Νίκος Λαδιανός στην εκπομπή του 102 fm «Η πόλη ξύπνησε».
Για πρώτη φορά, το «παρών» θα δώσει η νέα υπερσύγχρονη φρεγάτα Belhara Κίμων του Πολεμικού Ναυτικού στη Θεσσαλονίκη, που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους επισκέπτες.
Παράλληλα, θα παρουσιαστούν πολλά από τα νέα αποκτήματα των Ενόπλων Δυνάμεων όπως στοιχεία από την Ασπίδα του Αχιλλέα στον τομέα της καινοτομίας.
Μεταξύ άλλων, θα παρελάσουν και τα αντιαεροπορικά – αντιβαλλιστικά πυραυλικά συστήματα «Spyder» και «David’s Sling» (Σφενδόνη του Δαβίδ).
Θα στηθεί μεγάλη γιγαντοοθόνη μπροστά στη εξέδρα ενώ για πρώτη φορά θα εκπροσωπηθούν άλλες χώρες με στρατιωτικά αγήματα.
Επίσης, αλλάζει η ροή της παρέλασης και συγκεκριμένα, πρώτα θα παρελάσουν τα στρατιωτικά τμήματα και στη συνέχεια τα πολιτικά.
Τέλος, η παρέλαση θα κλείσει με τη θεαματική επίδειξη της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων ΖΕΥΣ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος