1ο Παιδικό Τρίαθλο Καλαμαριάς: Μια γιορτή αθλητισμού με πρωταγωνιστές τα παιδιά

Ο Δήμος Καλαμαριάς, σε συνεργασία με την Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος και τον Σύλλογο ΕΑΤ Αλέξανδρος, διοργανώνει το 1ο Παιδικό Τρίαθλο Καλαμαριάς, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, στις 10:00, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς. Καλεί μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου να γνωρίσουν τη μαγεία του αθλητισμού μέσα από μια μοναδική εμπειρία συμμετοχής, προσπάθειας και χαράς.

Κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο ενώνονται σε μια γιορτή που δεν έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη, αλλά τη συμμετοχή, την ευγενή άμιλλα, την επιμονή και τη χαρά της προσπάθειας.

Μέσα από τα τρία αθλήματα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να ανακαλύψουν νέες δυνατότητες, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να βιώσουν τις αξίες του αθλητισμού. Παράλληλα, θα διασκεδάσουν, θα δημιουργήσουν νέες φιλίες και θα αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις.

Η διοργάνωση επιφυλάσσει, επίσης, πολλά δώρα και εκπλήξεις για τους μικρούς αθλητές, δίνοντας ακόμη πιο γιορτινό χαρακτήρα σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026 – Ώρα έναρξης: 10:00. Κολυμβητήριο Καλαμαριάς. Συμμετέχοντες: Μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. Η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για όλα τα παιδιά. Οι γονείς καλούνται να φροντίσουν εγκαίρως για την εγγραφή τους. Για τη συμμετοχή στο ποδηλατικό σκέλος είναι απαραίτητη η χρήση κράνους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος