Δωρητής Τραμπ: Αυτό μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση των ΗΠΑ – Η ελληνική θεότητα που ταιριάζει στην Γκίλφοϊλ είναι η Απάτη

Σε ένα νέο βίντεο, ο δωρητής του προέδρου Τραμπ, Έρικ Ντίτερς, ανακοινώνει ότι κατέθεσε αγωγή εναντίον της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και των δικηγόρων της, απειλώντας να καλέσει την Γκίλφοϊλ και τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ να καταθέσουν ως μάρτυρες και να ζητήσει την προσκόμιση εγγράφων της κυβέρνησης Τραμπ.

Ο Ντίτερς ισχυρίζεται επίσης ότι διαθέτει μια νέα, «εκρηκτική» ηχογράφηση 16 λεπτών από την Ελλάδα, που «περιέχει τις πιο καταστροφικές πληροφορίες για την Κίμπερλι μέχρι σήμερα» και την οποία θα παίξει μέχρι το τέλος της αυριανής μέρας.

«Αυτό μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση Τραμπ», προειδοποιεί, προσθέτοντας ότι «μπορεί να βάλει τέλος στο συνδυασμό Τζέι Ντι Βανς-Μάρκο Ρούμπιο».

«Έχω βαθιά γνώση της ελληνικής μυθολογίας. Η ελληνική θεά που ταιριάζει με την Κιμ είναι η Απάτη, η θεά της εξαπάτησης», λέει σε άλλο σημείο του βίντεο.

Ο Έρικ Ντίτερς είναι ο δωρητής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος – καθώς και πρώην δικηγόρος και υποψήφιος για το Κογκρέσο από το Κεντάκι – που εμφανίζεται στο δεύτερο δημοσίευμα της Wall Stree Journal για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, το οποίο αποκάλυπτε μηνύματα κειμένου που έδειχναν ότι η πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ του είχε ζητήσει 100.000 δολάρια, τα οποία, όπως είπε, όφειλε στην American Express.

Η ίδια υποστηρίζει ότι όλα είναι ψέματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος