O πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ -το όνομα του οποίου είχε ακουστεί για τη Βαλένθια πριν από μερικές εβδομάδες- και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ , πρώην προπονητής του Βελγίου και, πιο πρόσφατα, της Πορτογαλίας, φέρονται ως υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Ινίγο Πέρεθ στον πάγκο της Βιγιαρεάλ, όπως αναφέρει η ισπανιή ιστοσελίδα larazon.es.
Το «Κίτρινο Υποβρύχιο» δυσκολεύεται ακόμη να βρει ρυθμό στις εγχώριες διοργανώσεις και μετά την ισοπαλία με την Έλτσε, η ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας. Ως εκ τούτου, τις τελευταίες εβδομάδες γίνεται λόγος για πιθανή αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.
Ο ίδιος ο Ινίγο Πέρεθ έχει παραδεχτεί ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που συνόδευαν την πρόσληψή του το περασμένο καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, η Βιγιαρεάλ του προσέφερε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και, προς το παρόν, φαίνεται να διατηρεί την εμπιστοσύνη του συλλόγου —ειδικά μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί της Νάπολι στο Champions League.
Πριν από εκείνον τον αγώνα, είχε ακουστεί και το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε ως πιθανού αντικαταστάτη του Ινίγο Πέρεθ στη Βιγιαρεάλ. Ωστόσο, παρόλο που πρόκειται για ένα γνώριμο πρόσωπο, ο –επίσης πρώην προπονητής του Ολυμπιακού-είχε δηλώσει παλαιότερα ότι η θητεία του στην Αθλέτικ θα αποτελούσε τον τελευταίο του σταθμό ως προπονητής στην Ισπανία.
Αν και ο Μαρτίνεθ διαθέτει εμπειρία από την Premier League, έχοντας διατελέσει προπονητής στις Σουόνσι, Γουίγκαν και Έβερτον, δεν έχει εργαστεί ποτέ στη LaLiga.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έβλεπε επίσης θετικά μια επιστροφή στην Ισπανία, φτάνοντας στον Ολυμπιακό, φεύγοντας από την Σεβίλη και έχοντας προπονήσει πολλές ομάδες στην Ιπανία κατά το παρελθόν.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος