Euro Cup γυναικών: Τρίτη νίκη για τον Ολυμπιακό που «κλείδωσε» την πρόκριση, 77-58 την Μπάξι Φερόλ

Με την τρίτη νίκη του σε τέσσερις αγωνιστικές στον 4ο όμιλο συνέχισε την πορεία του στο EuroCup Γυναικών ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Μπάξι Φερόλ με 77-58, ανεβάζοντας την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα δεκάλεπτα: 14-22, 31-35, 45-53, 58-77.

Οι «ερυθρόλευκες», που ουσιαστικά κλείδωσαν απόψε την πρόκριση στην επόμενη φάση, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, με την ισπανική ομάδα να προηγείται με 35-31 στην ανάπαυλα. Ωστόσο, άλλαξαν την εικόνα της αναμέτρησης μετά την επιστροφή τους στο παρκέ, σημείωσαν επιμέρους 22-10 στην τρίτη περίοδο και πήραν τον έλεγχο, διευρύνοντας τη διαφορά μέχρι το τελικό +19.

Η Χριστινάκη ήταν η κορυφαία του Ολυμπιακού με 19 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ η Φάνκαμ πρόσθεσε 13 πόντους και 12 ριμπάουντ. Για την Μπάξι Φερόλ, η Ντούγκαν σημείωσε επίσης 19 πόντους.

Διαιτητές: Ντόρι, Κεστέιν, Μασαρένας

ΦΕΡΟΛ (Λόπεθ): Μαρτίνεθ, Σο 5 (1), Καστέδο 5 (1), Σοτόλοβα 5 (1), Μέλια 8, Γκαλίτσκοβα 5 (1), Πριέντε 4, Μπενίτεθ 7, Ντούγκαν 19 (2)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ενζόγια): Εβόντο 12, Πεντάντε 14 (2), Καρλάφτη, Λάμπερτ 7 (1), Αναστασοπούλου, Χριστινάκη 19 (2), Κολλάτου, Μάλι 12 (2), Φάνκαμ 13

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος